Foredrag om overgangsalder

– Få guldkornene direkte fra læge og forfatter Søs Wollesen

Nærmer du dig overgangsalderen eller døjer du indimellem med hedeture? Det behøver du ikke affinde dig med – for der er meget du selv kan gøre for at komme generne til livs. Kosten er nøglen!

Når du er fyldt 40, begynder kroppen at vise tegn på aldring, og du kan svare igen ved at sørge for at spise regelmæssigt, groft, grønt, færre kulhydrater og flere proteiner.

Søs Wollesen, som er læge og forfatter til bøgerne Sund på halvvejen: energi til hele livet og Fri mig for flere hedeture  forklarer at kroppe forbrænder mindre, efter 40-års alderen. Derfor er det vigtigt at ændre på sine kostvaner og sørge for at dyrke regelmæssig motion og få sin søvn.

I hendes kogebog Hedeturen går til køkkenet kan du finde opskrifter med præcis de råvarer, du bør spise i overgangsalderen for at undgå gener og hormoner. Der findes faktisk råvarer, som tilfører naturlige fytoøstrogener, der kan lindre nogle af symptomerne i overgangsalderen.

Den 16. april 2013 kl. 19 på Frederiksberg Apotek
– kan du møde Søs Wollesen og få masser af viden om forandringerne i din krop hvad du selv kan gøre for at kommer generne livs.

Tilmeld dig arrangementet på Gl. Kongevej- eller Frederiksberg Apotek. Billetten koster 50 kroner.
Men skynd dig!! Vi har kun få pladser.