Sådan sparer du 200.000 med WordPress

Af Skrevet i - Websites d. 5. april 2011 2 Kommentarer

Vi deler til kontor med Jon Kjær Nielsen, der til dagligt arbejder for Projekt Arbejdsglæde, men han er også President for den danske gren af netværksgruppen JCI.

Sidste efterår kom Jon til os og spurgte, om der ikke var en måde, man kunne overføre deres medlemsblad til en digital løsning, således at de på sigt ville kunne skære papirudgaven væk.

Vi foreslog Jon, at de skulle tage et kig på magasin-temaer fra WooThemes, oversætte temaet til dansk, og arbejde videre derfra.

D. 2. januar, 2011 lancerede JCI deres digitale magasin. Efter blot 86 dage er de nu oppe på hele 87 artikler – og har nået deres målsætning på at publicere en artikel om dagen. De er fem skrivende redaktører og godt ti faste bidragydere til at drive værket.

Jon fortalte os i dag, at medlemmerne af JCI Danmark har besluttet sig for at afskaffe den trykte udgave af medlemsbladet – og sparer dermed foreningen for ikke mindre end kr. 200.000,- om året. Sådan!

(2) fantastiske menneske(r) har haft noget at sige…

 • Christian Kjær - Svar

  5. april 2011 kl. 18:04

  Det har været en meget spændende rejse at være med til, og at man nu netop har besluttet at det trykte blad skal afskaffes det er jo et rigtigt godt tegn på at medlemmerne har taget godt imod det nye tiltag med JCINyt.dk

  • Tore Vesterby - Svar

   5. april 2011 kl. 19:21

   Jeg er rigtigt glad for at høre, at processen også har været god Christian.

   Set udefra, synes jeg I er kommet fantastisk fra start, og I har virkelig været gode til at få en masse engagerede mennesker i sving.

Kom gerne med din kommentar