Pige med langt hår står med ryggen til i en GymDanmark t-shirt

GymDanmark

GymDanmark er “specialforbund under paraplyorganisationen Danmarks Idrætsforbund (DIF). Vi har eksisteret i 120 år, og er i dag et af de største specialforbund i Danmark.”

Vi har bygget en WordPress-løsning til dem med et hav af integrationer der giver dem mulighed for at præsentere deres mange discipliner og målrette indhold.

Screenshot af gymdanmark.dk på desktop og mobil

Kompetencer i spil

 • WordPress
 • Integrationer
 • Digitalt Design
 • Backend
 • Webudvikling
 • Drift og hosting
 • Kalender
 • Rådgivning

Her viser vi en video uden lyd, der illustrerer et besøg på GymDanmarks website.

Optimeret site med integrationer

GymDanmark stod i 2018 med en webløsning, der ikke længere kunne opdateres og var blevet så langsom, at brugerne endte med at forlade siden inden den var loaded færdig.

Vi blev bedt om at justere designet en smule, og vi skulle sørge for en stabil og hurtig løsning til dem, som var mere fremtidssikret.

Sitet er en skræddersyet WordPress-løsning, der rummer integration med GymDanmarks specialbyggede administrationssystem, til at håndtere hundredevis af akitiviteteter i deres kalender, en øvelsesbank til videoer, samt undersider til mange forskellige konkurrencediscipliner med resultatintegrationer.

Anette Jentzsch, Kommunikationsansvarlig i GymDanmark

Anette Jentzsch

Kommunikationsansvarlig, GymDanmark

Som medarbejder, uden fagspecifikke IT-kompetencer, er det en fornøjelse at arbejde i projektforløb med Symbiotisk. Jeg oplever professionel sparring og rådgivning, hvad enten det er på et operationelt eller strategisk niveau.

Symbiotisk forstår at tale i sprog som alle forstår, og som samlet set giver en tryg oplevelse i samarbejdet. Derudover er symbiotisk en fremragende partner til at udtænke løsninger der passer til os og vores behov/målgrupper.

Dynamisk indhold

Via GymDanmarks kalender giver vi dem muligheder for at præsentere hundredevis af aktiviteter hvert år, som er kategoriseret i deres backend, så de kan være relateret indhold på discipliner eller nyheder.

Løbende udvikling og sparring

GymDanmark har løbende idéer og ønsker til løsningen, og vi hjælper dem med at få dem realiseret, så de passer til deres redaktionelle ressourcer.

Det er vigtigt for GymDanmark at kunne være konstant i drift, så løsningerne bliver udviklet parallelt på et staging-miljø, hvor de kan følge med i og godkende nye løsninger.

Deres kalender rummer hundredevis af aktiviteter hvert år, hvor medlemmer kan tilmelde sig alt fra konkurrencer til trænerkuser.

Samarbejdspartner

Lea har udarbejdet det digitale design på GymDanmarks site baseret på en justering af deres gamle site og identitet.

Når vores kunder har brug for digitalt design anbefaler vi altid Lea. Hendes designs passer som hånd i handske til vores tekniske arbejde.

Hun har en stærk forståelse for brand og identitet, og god erfaring med at designe komponenter, som nemt kan konverteres til WordPress-blokke.

Skærmbilleder fra GymDanmarks webløsning

Symbiotisk har arbejdet med

 1. Udvikling af skræddersyet responsiv WordPress platform.
 2. Dynamisk og sorterbar kalender, der trækker aktiviteter og tilmeldingslinks via GymDanmarks administrationssystem.
 3. Content-model i moduler, så redaktionen kan opbygge sider som “byggeklodser”.
 4. Import via 23 Video og visning af videoerne i øvelsesbank.
 5. Rådgivning og sparring på deres nyhedsbrev.
 1. Integration med forskellige resultat sites til branded visning af sportsresultater via API-løsninger.
 2. Multisite-løsning til lancering af kampagnesites
 3. Teknisk projektledelse og redaktionel undervisning
 4. Sparring og scope af nye tiltag og løsninger.
 5. Løbende drift, hastighedsoptimering og videreudvikling.