Close up af bageplader

Website med medlemsfunktioner til Bager- og konditormestre i Danmark

Bager- og konditormestre i Danmark (BKD) er brancheforening for professionelle bagerier og konditorier i hele Danmark. De repræsenterer over 300 ud af knap 500 aktive bager- og konditorvirksomheder i Danmark i 2023.

Symbiotisk har udviklet deres WordPress-platform med medlemsfunktioner.

Screenshot af bkd.dk på desktop og mobil

Kompetencer i spil

 • WordPress
 • Integration
 • Nyhedsbrev
 • Drift og hosting
 • Rådgivning
 • Digitalt Design

Lækker moderne løsning

Sitet skulle overgå fra en Umbraco-løsning til en WordPress-løsning, der bedre kan servicere BKDs medlemmer – samt ramme deres brand markant bedre end den tidligere løsning.

Løsningen gør BKDs tilbud til medlemmer markant mere appetitlige og imødekommende, samt gør organisationen mere attraktiv for potentielle medlemmer – og præsenterer dem på fornem vis med fine grafiske greb og klare calls-to-action.

Sitet er integreret med BKDs CRM via et API, som sikrer at deres medlemmer kan logge på og se indhold forbeholdt dem.

Portræt af Michael Tannis Beck

Michael Tannis Beck

Kommunikationsansvarlig, Bager- og Konditormestre i Danmark

Som kommunikationsblæksprutte i en lille organisation, hvor man selvklart ikke kan løfte samtlige drifts- og udviklingsopgaver selv, er det helt essentielt – for at lykkes – at finde empatiske, eksterne eksperter, der på fair vilkår holder én i hånden. Symbiotisk er stedet, jeg uden omsvøb guider andre i retning af, hvis målet er at blive bedre på nettet, eller når det kommer til nyhedsbreve. BKD har fået valuta for pengene og reel rådgivning med præcist blik for ønsker samt behov. Af hjertet tak.

Modulerbare komponenter med WordPress

Hele sitet er bygget op med WordPress’ moderne Full Site Editor og specialbyggede blokke, hvor hele brandidentiteten skinner igennem.

Selv nyhedssektionen og kalenderen udnytter mulighederne i at kunne lave en såkaldt loop-blok, som kan justeres visuelt uden at skulle dykke ned i kode.

Redaktionen arbejder selv løbende med oprettelse af sider og komponenter med hele det designbibliotek vi har udviklet til løsningen.

Der er fokus på klare flows på alle sider, så de besøgende ikke ender i blindgyder, men altid føler sig guidet godt videre.

Samarbejdspartner

Lea har udarbejdet det fine digitale design på BKDs site baseret på deres eksisterend brandguide. Og er kommet med en del tiltag, der virkelig løfter løsningen.

Når vores kunder har brug for digitalt design anbefaler vi altid Lea. Hendes designs passer som hånd i handske til vores tekniske arbejde.

Hun har en stærk forståelse for brand og identitet, og god erfaring med at designe komponenter, som nemt kan konverteres til WordPress-blokke.

Sitet skulle overgå fra en ældre Drupal-løsning til en WordPress-løsning, og kunne rumme både deres brevkasse, muligheder for chat.

Symbiotisk har levereret

 1. Scoping, projektledelse og teknisk implementering
 2. Skræddersyet blok-baseret WordPress-løsning.
 3. Solidt designsystem i WordPress til redaktionen
 4. Integration mellem CRM og WordPress
 5. Onboarding flows for medlemmer
 6. Integration med Google Maps og CRM til at vise over 500 medlemsbutikker i Danmark
 1. Backend, hvor medlemmer kan redigere deres data
 2. Import af indhold fra gammel løsning.
 3. Opsætning af opskrifter og konkurrenceformularer til “Danmarks Bedste brød og kager”
 4. Skræddersyet annonceringssystem
 5. Solid drift og hosting