AI genereret foto af en dreng der ser ked ud af det, som Børns Vilkår har lavet til deres website.

Webplatform med integrationer til fundraising og vidensdeling til Børns Vilkår

Børns Vilkår kæmper for, at intet barn i Danmark svigtes, hverken af barnets nærmeste eller af samfundet.

Vi har i mange år udviklet og drevet løsningen i tæt samarbejde med redaktionen og har et løbende samarbejde med rigtig mange dygtige medarbejdere fra Børns Vilkår.

Screenshot af børnetelefonen.dk på desktop og mobil

Kompetencer i spil

 • WordPress
 • Integrationer
 • Backend
 • Drift og hosting
 • Webudvikling
 • Blokeditor
 • Rådgivning
 • Donationer
 • Co-creation

Her viser vi en video uden lyd, der illustrerer et besøg på Børns Vilkårs website.

Iterativ udvikling gennem flere år

Vi blev i 2018 tid bedt om at stå for en hurtig teknisk implementering af sitet på baggrund af en helt ny identitet og site design lavet af Usable Machine.

Sitet skulle overgå fra en ældre Drupal-løsning til en WordPress-løsning, og kunne køre på en lignende løsning som BørneTelefonen, men med fokus på fundraising og præsentation af forskningsresultater, nyheder, sponsorater og meget mere.

Løsningen i dag er et resultat af mange års tæt samarbejde med deres redaktion, som har mange kreative ønsker både til præsentation af nye tiltag, og krav til integrationer og datavisualisering.

Mads Havlykke

Mads Havlykke

Digital Konsulent og webredaktør, Børns Vilkår

Symbiotisk er virkelig gode til at forstå vores behov. Og på trods af deres enorme viden og erfaring inden for det digitale område, er de gode til at tale om løsninger på en let forståelig måde. Jeg forlader aldrig et møde med Symbiotisk uden en klar forståelse for hvad næste skridt er.

Symbiotisk agerer altid efter hvad de mener der er bedst for os som organisation. De har flere gange takket nej til at udføre ønsket arbejde fordi de har ment at vores penge er bedre brugt et andet sted, og jeg har i mange tilfælde opfattet Mette, David og Tore som tætte kollegaer, med samme mål og retning som resten af vores organisation.

De gange hvor vi har haft behov for akut hjælp på skæve tidspunkter eller i weekender, har Symbiotisk trådt til og løst problemet på en grundig og tilfredsstillende måde. De er dygtige, hurtige og altid rimelige på pris.

Blok-editor og co-creation i højeste gear

Redaktionen på Børns Vilkår formår at udfordre os, når det kommer til hvor langt man kan skubbe til block-editoren i WordPress.

De kommer løbende med nye idéer til hvordan editoren potentielt kan hjælpe dem med at løse deres kommunikative ønsker – og opbygger selv designs i den, som vi som bureau ikke har udtænkt.

Det betyder, at vi reelt arbejder med co-creation, hvor Børns Vilkårs folk skubber løsningen til kanten, og hvor Symbiotisk får lov til at gå i dybden med koden for at få det hele til at spille sammen med dynamiske komponenter og data.

Fundraising i føresædet

Vi har fra første dag sørget for at Børns Vilkår har kunnet fundraise via løsningen med en integration til Online Fundraising, som i dag er en af de mest avancerede integrationer på markedet på den front.

Vi har kald både frem og tilbage til Online Fundraising, som blandt andet gør at donations formularer kan “tage fokus”, når man vælger at støtte.

Derudover kan fundraising medarbejderne i Børns Vilkår oprette kampagnesider, der direkte integrerer deres webformularer med Online Fundraising.

Skærmbilleder fra BørnsVilkårs webløsning

Symbiotisk har gennem årene

 1. Implementeret WordPress’ moderne blokeditor til redaktionen, så redaktionen kan opbygge sider med “byggeklodser” – hurtigt
 2. Bygget dynamiske blokke der kan vise dynamisk data fra Børns Vilkår
 3. Klædt redaktionen på til at udnytte de mest avancerede funktioner i blokeditoren
 4. Integreret formularer på sitet med Online Fundraisings system, så Børns Vilkår trygt kan modtage donationer
 5. Bygget en dynamisk komponent til at vise relateret indhold på sitet – baseret på hvad man tidligere har læst.
 1. Integreret WordPress med BørneTelefonens chat-system, evalueringssystem og persondatascrambler.
 2. Skræddersyet moduler til quiz og test.
 3. Udbygget en løsning til vidensdeling der kan hente indhold tagget på tværs af content-typer til specialvisninger og søgninger
 4. Integrationer til Apsis, Donorfy og Agillic.
 5. Løbende projektledelse, rådgivning og sparring på videreudvikling og optimering.
 6. Løbende drift, hastighedsoptimering og videreudvikling.